Miljøfyrtårn

Vi er stolte over å være den første bedriften i Os kommune som ble miljøsertifisert. Vi fikk vårt sertifikat i 2008 og ble resertifisert i 2011. Miljøfyrtårn er Norges mest brukte sertifikat for virksomheter som vil dokumentere sin miljøinnsats og vise samfunnsansvar. Dette innebærer at vi systematisk jobber med miljøtiltak i hverdagen. Vi lærer barna gode og sunne holdninger til miljøet ved at de er med på det arbeidet vi gjør.

Barna er med og kildesorterer, komposterer og plukker boss som ligger i naturen. I tillegg har vi en kjøkkenhage som barna får ta del i. Her er de med på hele prosessen, fra å så frø til å se utviklingen frem til det kan høstes. På denne måten får barna kjennskap til hvor vi får maten fra. I tillegg er vi bevisst på hvilke produkter vi bruker. Vi har et krav om at alle våre leverandører skal være miljøsertifisert.

 

Personvern og cookies