Om oss

Espira Kuventræ åpnet i sept. 2006. Vi har plass til 160 barn fordelt på 8 avdelinger. Barnehagen ligger i gangavstand til Kuventræ skole, Varafjellet og Ulven som avdelingene bruker ofte til turer.

Vi tilstreber å ha 2 pedagoger per avdeling, noe som gir oss faglig og utviklende arbeidsmiljø.

Vi er en full kost barnehage, det vil si at barna får servert frokost, lunsj, frukt og ettermiddagsmåltid i barnehagen. Vi har en egen kokk i barnehagen som lager varmmat til oss to ganger i uken.

Vi ønsker å skape et godt miljø for barn, foreldre og ansatte ved å være tilstede i alle situasjoner. For oss betyr det at vi skal se hvert enkelt barns behov og deres unike personlighet. De ansatte skal skape trygghet rundt hvert barn i fra det kommer i barnehagen til det går. Vi skal gi hvert enkelt barn en fantastisk start på livet gjennom visjonen vår «SOL UTE, SOL INNE»

Espira Kuventræ er en privat barnehage i Espira Gruppen som driver over 90 barnehager med ca 2500 medarbeidere og ca 8500 barn. Espira er en del av Academedia, Nordens ledende barnehage- og utdanningsaktør. Mer informasjon finner du på www.espira.no

Personvern og cookies